Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Παιδιά! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην κατειγορείτε τον Μουλά Ομέρ... δεν θα σας δώσει διαφήμηση ΟΠΑΠ και θα τα φάει όλα μόνος του...

"Απάντησε" μέσα από το blog του ο Μουλάς Ομέρ του ΠΑΣΟΚ, για τον διορισμό του στο ΟΠΑΠ και όπως είναι φυσικό αναγνωρίζει ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για τη θέση και έχει όλα τα προσόντα να διαπρέψει. Άντε βρε και Πρόεδρος του ΟΠΑΠ αν σε εγκρίνει ο Κόκκαλης όπως έκανε με τον τωρινό.


Από εκεί ψηλά που πετάει με το καλάμι του μας είπε ότι δεν το ήξερε αλλά το έμαθε στις διακοπές (σε εξωτικό μέρος φαντάζομαι όπως ταιριάζει σε κάθε σοσιαλΗστή) και εξεπλάγην!!!... δυσάρεστα φαντάζομαι...

Πάντα αιωρούμενος πάνω από τα κεφάλια μας και κάνοντας ακροβατικές φιγούρες σε ύψος αρκετών χιλιάδων ποδιών, μας είπε επίσης ότι είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και έχει διαπρέψει σε διάφορους κλάδους:


- πληροφορική
- διαφήμιση
- επικοινωνία
- όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω
- γλύψιμο, φτύσιμο, ρουφιανιά
- παρακολούθηση αντιφρονούντων blogger
- μαγειρέματος κατατάξεων blogs
- δημιουργίας virtual σχολιαστών


αφού εργάστηκε σε διάφορες εταιρίες μεταξύ των οποίων και στην ΠΑΣΟΚ Ε.Π.Ε. τα τελευταία 3 χρόνια... αυτή η ενασχόληση αποτελεί βέβαια και την κορωνίδα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας καθώς καταξιώθηκε σαν ο άνθρωπος με τα "χίλια πρόσωπα" όσοι και οι διαφορετικοί λογαριασμοί που είχε σαν σχολιαστής στο blogger, όπως αποκαλύπτει ο troktikos ;)



Στη συνέχεια κάνοντας με το καλάμι του ένα απλό Inside Loop σαν το διπλανό χαρακτήρισε τα σχόλια των επικριτών του "κακοήθη" και "κατευθυνόμενα" ενώ όσοι τον "γλύφουν" τον ενθαρρύνουν να προσφέρει στο έργο ζωής που ανέλαβε... Παραδέχθηκε ότι ο διορισμό τους δεν είναι χαριστικός μιας και βρίσκεται στον κόσμο 37 ολόκληρα χρόνια!!! Εντυπωσιακό οφείλω να ομολογήσω!!! Όντως και μόνο ηλικιακά δικαιολογείτε ο διορισμός του!!



Εκεί που τα έδωσε όλα ήταν όταν κάνοντας ένα Barrel roll με το καλάμι του μας ενημέρωσε ότι αν και 37 χρονών δουλεύει 20 χρόνια!!! Είναι τέτοια η διάνοιά του, όπως όλων των ΠΑΣΟΚων άλλωστε, που 17 χρονών είχε τελειώσει Πανεπιστήμιο και Στρατό και άρχισε τα μεροκάματα...



ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ!!!



Τέλος αφού ο κόσμος που τον παρακολουθούσε τον αποθέωσε για το Reverse Half Cuban Eight που συνοδεύτηκε και από μια στροφή Immelmann με το καλάμι του, προσγειώθηκε στο μπαλκόνι και έταξε στους χαχόλους:


- αύξηση της αξίας του ΟΠΑΠ
- ενίσχυση της κερδοφορίας του προς όφελος των μετόχων του... καταραμένος σοσιαλισμός...
- αναδιαμόρφωση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό μέσω του ΟΠΑΠ
- αναδιαμόρφωση ολόκληρων αγορών ή τομέων της εγχώριας επιχειρηματικότητας
- ανάδειξη του ρόλου του αθλητισμού και του πολιτισμού


Οι χαχόλοι ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και τον αποθέωσαν στα σχόλια, που ακολούθησαν την ανάρτηση-επίδειξη μετριοφροσύνης και ήθους... Τον αποθέωσαν επειδή αυτός άρχισε να τα δαγκώνει και αυτοί πήραν από το ΠΑΣΟΚ το τρίτο το μακρύτερο... περίεργη η ψυχοσύνθεση του κλασικού ΠΑΣΟΚου ψηφοφόρου, μιας και το κόμπλεξ απέναντι στη δεξιά (που κατηγορεί τον "άριστο" Ομέρ και που αυτοί πρέπει να τον υποστηρίξουν), υπερτερεί ακόμα και της δικής τους επιβίωσης!!!



Σε εμάς βέβαια δεν πρόκειται να απαντήσει γιατί δεν μας ξέρει ο Μουλά Ομέρ... στο παρακάτω σχόλιο αναγνώστη του όμως, οφείλει να απαντήσει μιας και τα ερωτήματα είναι σοβαρά και καίρια:

«1. Αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και από τις «αποζημιώσεις» κάθε σύγκλησης του Δ.Σ.;

2. Είναι, λοιπόν, ακριβές, ότι παραμένετε εργαζόμενος και αμειβόμενος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.;

3. Ο εργοδότης σας καλύπτει τις αμοιβές των εργαζομένων του από τις συνδρομές των μελών του, ή την κρατική επιχορήγηση; Ή παράγει κάποιο κερδοφόρο προϊόν ή υπηρεσία;

4. Οι αριθμοί 37 και 20 που αναφέρατε σημαίνουν ότι είστε από τους νέους που δούλευαν ενώ σπούδαζαν (;) και έκαναν το στρατιωτικό τους;

5. Τελικά, είχατε υποβάλει βιογραφικό και εκδηλώσατε συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τη θέση αυτή;

Κοιτάξτε, είναι θεμιτό καθένας να κυνηγά την καριέρα που πιστεύει ότι του αξίζει, και είναι προσωπικό του θέμα. Αλλά την ιδεολογική σάλτσα με την οποία το σερβίρει μπορεί να την κρίνει ο καθένας.

Τέλος, θα συμφωνήσετε ότι πλέον και για όσο χρόνο παραμένετε στο ΔΣ αποτελείτε δημόσιο πρόσωπο, και μάλιστα της εξουσίας. Οι δε ενέργειες ή/και παραλείψεις του οργανισμού χρεώνονται και σε εσάς.»

Εμάς το πολύ πολύ να μας απειλείσει ότι δεν θα μας δώσει διαφήμιση του ΟΠΑΠ, όπως λέει στο τέλος της επίδειξης μετριοφροσύνης...



ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!! ΛΙΓΟΥΡΗ!!! Ε ΛΙΓΟΥΡΗ...
ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ :)


Πηγή http://dexiextrem.blogspot.com/2010/01/blog-post_4430.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου