Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Αποτελεσματικό το ΠΑΣΟΚ

http://atithasos.blogspot.com/2010/01/blog-post_6584.html
Από την σημερινή ειδησεογραφία: "Στο 9,8% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας τον Οκτώβριο, από 9,1% τον Σεπτέμβριο, και 7,4% τον Οκτώβριο του 2008, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 123.935 σε σχέση με το Οκτώβριο του 2008 και κατά 34.336 σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2009, ενώ οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 110.708 άτομα σε σχέση με το Οκτώβριο του 2008."

Από το Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ: (Εδάφιο: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΡΟΣ 3ο ΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΕΡΓΙΑ) 9. ΑΝΕΡΓΙΑ

Η σύγχρονη μάστιγα της Ελλάδας που δεν παράγει πλέον, αλλά μόνο καταναλώνει είναι η ανεργία.
Η ανεργία δημιουργεί στρατιές απελπισμένων ανθρώπων, ανθρώπων χωρίς αύριο και ελπίδα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, ανθρώπων που πολλές φορές θυσιάζουν την αξιοπρέπειά του για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα ελάχιστα αγαθά της διαβίωσης.
Το ΠΑΣΟΚ δεν δίνει επιδόματα και δεν αρκείται σε ελεημοσύνες, το ΠΑΣΟΚ του σήμερα εξασφαλίζει τις βιοτικές ανάγκες κάθε Ελληνα, με αντίστοιχη υποχρέωσή του για παροχή κοινωνικά επωφελούς εργασίας.
Το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την εξάλειψη της ανεργίας εδράζεται σε σειρά ρυθμίσεων και παρεμβάσεων στην οικονομία, που ξεκινούν όχι μόνο από την πολιτική στήριξης των ανέργων σε κάθε επίπεδο, αλλά και την μελέτη των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας, την ενίσχυση των παραγωγικών δομών, την δυνατότητα αυτοοργάνωσης των εργαζομένων, την δημιουργία αυτοδιαχειριζόμενων μονάδων παραγωγής σε τομείς που πράγματι μπορούν να είναι παραγωγικοί, την δημιουργία πανεπιστημιακών, παραγωγικών και επιμορφωτικών σχολών με ειδικά αντικείμενα και γνώση επιχειρηματικής οργάνωσης.
Το νομικό πλαίσιο αλλάζει, ο Ο.Α.Ε.Δ. αλλάζει μορφή και γίνεται ένα σύγχρονο κοινωνικό εργαλείο προσφοράς γνώσης, σύντομα ο άνεργος θα μπορεί να επανέλθει στην εργασία, είτε ως εργαζόμενος είτε απασχολούμενος σε νέες επιχειρήσεις που θα δημιουργούνται με την συμμετοχή του.

Κανένας Ελληνας δεν μπορεί να είναι στην γωνία της νέας Ελλάδας, όλοι είμαστε κομμάτι της και συμμέτοχοι σε αυτή.

BULLSHIT - Να τα αποτελέσματα των αοριστολογιών: ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ! και ακόμη χειρότερα: 2 μονάδες πάνω η ανεργία σε 3 μήνες...Μαθητευόμενοι μάγοι στου Κασίδη το κεφάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου